Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

17Η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση 23,24/5/2009


Γράφει ο Παναγιώτης Καλαθάς SV7CUD















SV8RX - SV7CUD



Σάββατο βράδυ 23/5/2009 ο Αντώνης SW2HUK, ο Παντελής SW2HWR και ο υπογράφων SV7CUD ξεκίνησαν για γνωστό club της Θεσσαλονίκης όπου τους απαγορεύτηκε η είσοδος(φάγανε πόρτα δηλαδή) επειδή όμως η παρέα ήταν αποφασισμένη για διασκέδαση και ξενύχτι τρέξαμε και προλάβαμε το τελευταίο λεωφορείο για ΑΘΗΝΑ.

Ειδοποιήθηκε αμέσως και ο Σταύρος SV1EOS για να οργανώσει την υποδοχή μας στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Χωρίς καθυστέρηση επιβιβαστήκαμε στο διώροφο καινούργιο λεωφορείο(25ετίας) και βγήκαμε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών η οποία μου θύμισε - σε αρκετά σημεία - παρωδία κινηματογραφικής ταινίας ή καλύτερα του γεφυριού της Άρτας(ολημερίς την ασφαλτοστρώνανε το βράδυ ξηλωνόταν).

Σχολιάζοντας τα γεγονότα της επικαιρότητας στις πρώτες θέσεις του δευτέρου ορόφου του λεωφορείου άρχισε να τρίζει η κάμερα που βρισκόταν πάνω μας με αποτέλεσμα να μου αποσπάσει την προσοχή και να χάσω τον ειρμό των σκέψεων μου, ευτυχώς που ο Αντώνης SW2HUK είχε δει μικρός στην τηλεόραση όλα τα επεισόδια της σειράς Μακ Γκαιβερ και σφήνωσε μια μπλούζα πάνω από την κάμερα και έτσι σταμάτησε ο θόρυβος.

















SV1EOS - SV1MF - SV7CUD - SW2HWR


Στις 6:00 το πρωί φτάσαμε στον Κηφισό όπου μας περίμενε ο SV1EOS, μετά από ένα πρωινό καφέ XL πήγαμε στο χώρο του ham fest.

Εκεί όσο περνούσε η ώρα ερχόταν περισσότερος κόσμος, συναντήσαμε αρκετούς φίλους SV1KU, SV1MF, SV1BJW, SV8RX και άλλους, που θα ήταν κουραστικό να τους αναφέρουμε όλους και να δείξουμε όλες τις φωτογραφίες.




















SV1BJW - SV1KU - SV7CUD


Στις 13:00 πήραμε το λεωφορείο της επιστροφής(20 χρόνια πιο καινούργιο από αυτό που ήρθαμε) με ένα μικρό πρόβλημα και αυτή τη φορά, ο οδηγός μάλλον είχε πληρώσει φουσκωμένο λογαριασμό στη ΔΕΗ με αποτέλεσμα να δουλεύει τον κλιματισμό στο ρελαντί και έτσι να έχουμε για 6 ώρες δωρεάν σάουνα.!!!

Οι εντυπώσεις πολύ καλές από την οργάνωση απλά η διεθνής οικονομική κρίση δεν επέτρεψε να κάνουμε πολύ shopping therapy….

















SV1EOS - SV7CUD - SW2HWR

73 de SV7CUD