Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αποτελέσματα Field day 2009


Ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Field day 2009. Τον αναλυτικό πίνακα με τις συμμετοχές και τις βαθμολογίες θα τον βρείτε εδώ από το site της Ε.Ε.Ρ. Ήταν μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας όταν μάθαμε πως η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατηγορία Α2 (ένας σταθμός - πολλοί χειριστές). Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά περίτρανα πως με συντονισμένη ομαδική προσπάθεια και αγάπη γι' αυτό που κάνεις, είναι σχεδόν βέβαιο πως το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει πάντα. Κι εμείς αυτό ακριβώς αισθανόμαστε. Αυτή ήταν η ηθική αποζημίωση για μας, για την όποια κούραση ή ταλαιπωρία βιώσαμε για 48 σχεδόν ώρες!
Νιώθεις νικητής όταν καταφέρεις να αγγίξεις το στόχο που από την αρχή έχεις θέσει. Στη δική μας περίπτωση απλά τον ξεπεράσαμε! Κι αυτός ήταν ο λόγος που από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τον εξοπλισμό το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη όλων μας.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Από την πρώτη ως την τελευταία. Φαντάζομαι πως για τον ίδιο ακριβώς λόγο, είναι όλοι νικητές στον πλέον σοβαρό κατά τη γνώμη μου ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό. Με μεγαλύτερο όμως νικητή για άλλη μια φορά τον ίδιο τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Ραντεβού πάλι τον Σεπτέμβρη παιδιά...



73 de SV7LNK